Знаменитий український співак і комедійний актор Андрій Данилко, більше відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, в ефірі кастингів вокального телешоу "Х-фактор" на СТБ повідомив, з чого ж зроблені груди свого сценічного персонажа.

Так, в перерві між виступами учасників кастингу суддя проекту Настя Каменських, здивувалася 8 розміру грудей однією з конкурсантки Анни Іваниці. Вона припустила, що Вєрка Сердючка для створення такого ж пишного бюста використовує надувні кульки.

Проте їй заперечив сам Данилко, зізнавшись, що груди у Сердючки зроблені з поролону. Хоча, раніше він використовував презервативи. Але від них все ж довелося відмовитися, оскільки, за словами артиста, було досить соромно, коли вони несподівано лопалися.

"Кульки були в дефіциті, а презервативи можна було купити. І ми з Інкою в Кривому Розі забігаємо в кіоск, говоримо: "Дайте нам 10 кульок", нам відповідають, що кульок немає. А ми: "Ну тоді 10 презервативів", - сказав Данилко.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

До того ж, сама співачка Настя Каменських розговорилася, і розповіла про свого чоловіка.

Так, ще в 4 випуск популярного шоу вона у розмові з Олегом Вінником зізналася, що її чоловік Потап досить таки романтичний.

"В мене Олексій адже не маленький хлопчик. Але коли пише якусь пісню, я йому кажу: "У тебе така гарна душа!", він ніби "Аленький цветочек" пише. Такий великий чоловік, а всередині у нього маленький хлопчик, романтик", - поділилася Настя.

Нагадаємо, що учасниця вокального шоу "Х-фактор" зізналася, що володіє багатьма техніками поцілунків.

Як повідомляв портал Знай.ua, сцену вокального шоу "Х-фактору" "атакують" досвідчені артисти.

Також портал Знай.ua писав, що раритетні знімки Данилко і Канделакі злили в мережу.