Учасниця нового сезону "Танців з зірками", актриса театру і кіно Вікторія Булітко розповіла, що в дитинстві була жертвою знущань однолітків. Про це вона розповіла в ефірі "Сніданку з 1+1".

У третьому ефірі "Танців з зірками" Вікторія Булітко і її партнер Дмитро Дікусар виконали запальний і одночасно драматичний танець у стилі хіп-хоп, присвячений темі буллінга.

Так, Вікторія розповіла, що пережила знущання в день, коли прийшла на уроки в подарованій мамою модного спідниці, яка і стала причиною заздрощів та агресії з боку старших дівчаток.

"В сьомому класі мама подарувала мені класну закордонну міні-спідницю. Звичайно ж, я щаслива прийшла до неї в школу. На мене звернули увагу старшокласниці і запитали, чи вважаю я себе самої крутий. А я дуже сміливо відповіла: "Так!" Після цього дівчата у прямому сенсі витягли мене з школи, почали штовхати в стіну, кидати жуйки у волосся і всіляко принижувати. Ця історія закінчилася тим, що я все розповіла батькові, і він за мене заступився. Старшокласниць змусили вибачитися, але гіркий осад у мене залишився", ‒ поділилася зірка.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Також актриса вирішила звернутися до підлітків і дала пораду про те, що не варто боятися говорити про випадки буллінга і не мовчати, якщо раптом стали свідками знущань.

Нагадаємо, Нікітюк в екстра-міні показала груди і ніжки на "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Влад Яма показав, як змінився з перших "Танці з зірками" і Могилевської.

Також Знай. ua писав, що пристрасна запоріжанка підкорила "Танці з зірками", Дмитро Дикуссар здався першим.