Відома українська актриса студії "Квартал-95” Олена Кравець поділилася враженнями про участь в популярному шоу "Танці з зірками", а також розповіла, що ж для неї означають ці танці.

Відзначимо, що не так давно розпочався новий сезон відомого танцювального шоу ”Танці зірками”, де цього разу взяла участь лідер телешоу "Жіночий квартал" та багатодітна матуся Олена Кравець.

Як зазначає артистка у відео, яке з'явилося на офіційній Instagram-сторінці Кварталу 95, їй з партнером Максимом Леновим у шоу дуже пощастило:

“Реально, мені з ним пощастило. По-перше, він мене багато чого навчає, як партнер в танці. По-друге, він навчає мене фокусуватися на тому, що я роблю, бути самостійно і найголовніше – довіряти”

Щодо танців, як розповіла Кравець, цього разу вони не будуть пригати вище голови та взяли танець, який їм під силу.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

“Тільки після третього ефіру я зробила висновок, що пригати вище голови не варто, доки ти не навчився міцно стояти на ногах. Раніше ми брали досить важкі танці, а для мене це було дуже складно, адже я ніколи практично не танцювала. Минулого разу ми переоцінили свої можливості. Цього разу такого не буде”, - розповіла артистка.

Також гумористка проговорилася й про самий танець:

“Наступний танець — інший. Там є хореографія, але вона не важка мені, не потребує від мене нервів та порваних вен. Я роблю все як можу, витягую пальчики, слідкую за ними. Цього разу важких елементів ми не використовуємо, і, все-таки, вийшло дуже класно”

Окрім цього, Кравець розповіла, що через часті тренування вона почала дуже й дуже багато їсти.

"Ви просто не знаєте, хлопці, як я їм. Мені здається, що я зараз з’їдаю таку порцію, як мій тато, коли він був саме в розквіті сил, а він в мене міцний чоловік. Думаю, що ми з вами втрьох наїлися б, а це я з’їдаю одна. Ви розумієте, просто жреш, жреш і нічого – ніяких дієт”

Нагадаємо, раніше Нікітюк хотіла збити з пантелику грузинського красеня Іраклі Макацарія

Як повідомляв портал "Знай.ua", Астаф'єва розповіла, як їй вдається бути в тонусі та не падати духом

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець показала нове фото і написала пост-послання до фанатів