Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася шикарною серією кадрів, позуючи для власного магазину дизайнерського одягу SO DODO. Так, артистка позувала і в коротких шортиках, і в спортивних штанях пісочного кольору, і у строкатій сорочці, і в довгому пальто, засвітивши струнку спортивну фігуру.

"Ну от як вибрати 🤷‍♀️😂🤦🏽‍♀️", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Треба просто все брати 😍🙌", "У вас завжди по магазину розкидані кульки?😂😂😂", "Цікаво, одяг поміщається ще в будинок😂😂❤️🙈", "Не одяг прикрашає Надію, а Надія одяг 😹😻", "Красуня 😍🔥😘", "Бери все,не помилишся😂😂😂 Ти прекрасна у всіх образах❤️", "Брати ВСЕ 🔥😂❤️".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.