В останні дні громадськість шокувала новина про рак у актриси серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. Однак у серпні трагічно пішла з життя інша культова російська актриса Олександра Назарова.

Багатьом Назарова запам'яталася ролі Надії Михайлівни, бабусі Вікторії, в серіалі "Моя прекрасна няня". Олександра Назарова народилася 17 липня 1940 року в Ленінграді. Знялася більш ніж в 80 фільмах і телесеріалах, в тому числі "Екіпаж", "Принцеса на бобах", "Кадети", "Бригада" та "Моя прекрасна няня".

У зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, нещодавно виявили рак мозку. З'явилася інформація, що актриса впала в кому.

Колега Заворотнюк Садальський повідомив, що він не може оцінювати стану актриси. За його словами, у нього є можливість зв'язатися з Заворотнюк, але він боїться їй дзвонити.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

У зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, яка зараз перебуває в тяжкому стані, троє дітей: 22-річна Ганна, 18-річний Майкл і Міла, яка зовсім маленька: їй не виповнився навіть рік.

Нагадаємо, останні слова Заворотнюк потрапили в мережу, фанати розчулені.

Як повідомляв Знай. ua, троє дітей "Моїй прекрасній няні" ризикують залишитися без мами, доню - зовсім крихітка.

Також Знай. ua писав, що продюсер "Ласкавого травня" зізнався, як сім'я "Моєї прекрасної няні" готується до фатального дня.