Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк давно не виходила в люди, чим ще більше стривожила фанатів. Шанувальники після інформації про можливу онкологію в акторки, бояться, що Настя може повторити долю відомої співачки Жанни Фріске. Хоча, представники Заворотнюк запевняють громадськість, що з зіркою все добре і вона здорова, пише Politeka.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Анастасія Заворотнюк

Проте російські ЗМІ активно обговорюють чутки про підкошене здоров'я актриси. Зокрема, з'явилася версія про можливий рак крові у неї. На таку версію натякає і шрам на шиї у жінки, який може говорити про біопсію загрудинних лімфовузлів для діагностики раку крові.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Деякі джерела повідомляють, що в Анастасії Заворотнюк може бути не рак крові, а рак мозку, який у свій час убив секс-символа Жанну Фріске. До страшних висновків підштовхує ще й схожість ситуацій: Фріске захворіла відразу після народження дитини, що з'явилася у результаті ЕКЗ. До цієї процедури вдавалася і Заворотнюк, щоб у 47 років самостійно народити дитину молодому чоловікові.

Жанна Фріске

Колишній головний онколог країни Михайло Давидов заявляє, що ЕКЗ вважається простою процедурою, однак вимагає сильної гормональної підтримки після впровадження ембріона в тіло матері. Фахівець підкреслив, що це не може спровокувати рак, але може погіршити ситуацію, якщо до того моменту онкологія вже була на початковій стадії.

Також російські ЗМІ повідомляють несприятливу статистику: по даному діагнозу в родині Анастасії Заворотнюк померли батько і брат.

Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк втретє стала мамою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у зірки серіалу "Моя прекрасна няня" виявили рак.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання.