Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно закохані похвалилися трепетним сімейним селфі в дзеркалі, позуючи в стильних вбраннях. Так, артист проводив кохану дружину на концерт в Чернігів, назвавши себе рок-зіркою.

"Проводжав кохану @nadyadorofeeva в найкрасивішому)))) я - рок-зірка)))) тільки не рок і не зірка)))", - кумедно підписав Дантес. Фолловери не пройшли повз, Надя теж залишила теплий коментар: "Суперзірка ❤️ і моя ❤️", "Красиві такі❤️❤️😍😍😍", "найпозитивніша пара! Суперзірки ніяк інакше! Головне будьте самими щасливими!", "Красива пара ❤️🔥", "Нарешті спільна фоточка 😻😻😻 найкращі 😻", "Друзі, ви такі гарненькі! Будьте щасливі! Ви, для мене, одна з найкращих пар!;) 😻✨🎶".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.