Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертим знімком, позуючи для популярного глянцю Cosmopolitan Ukraine. Так, артистка приміряла прозорі топ і спідницю з золотими лелітками, засвітивши фігуру лише в спідній білизні.

"Створюю хвилі", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "ну,ти точно русалка, адже русалки - це містичні істоти а така краса, як у тебе це точно магія!", "Шикарна😍", "Ти хвилюєш мене😂🙌", "Наша улюблена русалочкааа✨🖤🌸🌊", "РУСАЛОЧКА АРІЕЛЬ🧡", "Голлівудська посмішка Наді 😍😍😍😂😂🔥🔥🔥", "Офігенна❤️🔥".

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.