Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив трепетне спільне фото з коханою дружиною Сніжаною та їх новонародженим сином Єлисеєм у дитячому візочку. Так, артисти позували на тлі блакитного моря, позуючи в тих же вбраннях, які обрали для кліпу і пісні "Напиши мене" ще в 2018 році.

"«Напиши мене» - це наш зі Снєжею @snezhana_babkina трек, який вийшов ще в 2016 році. Рівно рік тому ми зняли на нього відео. І зробили все самі: від зйомки до монтажу - тільки штатив, ми, море і схід сонця. Зробили це для того, щоб ваш рівень щастя трошки підвищився❤️ Сьогодні дивимося відео з особливим трепетом. Це фото було зроблено вже цього літа. Знайдіть 10 відмінностей😆 Будемо вважати, що це обкладинка до відео через рік🥰", - поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Ви просто нереально класні, улюблені наші Бабкіни 😘😘😘", "Гармонія, ніжність, довіра..в кожному слові🙏", "Дуже люблю цей кліп❤️ ви чудові, світлячки💫", "Чудесні😍👏".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber!

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.