Українська ведуча та співачка Ольга Цибульська привітала свого чоловіка з днем народження в останній літній день. Відповідна запис з'явився в Instagram артистки.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цибульська хоча і перебуває у шлюбі досить давно, проте до цих пір вважає за краще не показувати свого чоловіка громадськості. Їх не бачать разом на офіційних прийомах, а на фото вона завжди приховує його обличчя.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Навіть під час привітання чоловіка в соціальній мережі, вона опублікувала фотографію, на якій позує одна в купальнику.

"З Днем Народження, Чоловік❤️ Ти дійсно як останній день літа.Теплий,добрий,но з осіннім характером💋Життя це не слова, а історії які ми переживаємо.Хай їх буде багато, щоб як погоди тобі 100 ти не бубнів, а розказував пра-правнукам ,що Бабуся твоя - #окріп 😂", -

Шанувальники не пройшли повз даної новини і підтримали артистку в привітаннях. Хоча деякі і здивувалися, де ж загальна фотографія з чоловіком.

"У тебе чоловік тсж дєва?)", "Себе 😂", " Донечку❤", "Супер!!! Обожнюю Цибулю за її щирість, справжність та веселий характер!!!💣", "А де спільне фото?", "Ще одну маленьку Цибульську♥️", " Дуже гарне поздоровлення!🔥😍❤️ Вітання чоловікові!", "Мати моя жінка 👩 фото страх", " З днем народження хай збуваються Бажання і Здоров'я ,крепне щодня🙏🙏🙏🌷", " Ти красуня дитинко 👍😁🤔", " Собі кохану, звичайно! 😁", " Як завжди не перевершено😘😍", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Ольга Цибульська показала свою кицьку сотням тисяч фанатів.

Як повідомляв Знай. ua, заміжня Цибульська розбурхала мережа романтичним знімком.

Також Знай. ua писав, що Оля Цибульська показала, як виглядала 20 років тому.