Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила дуже відвертий кадр, позуючи біля басейну лише в коротенькому світшоті, масивних черевиках і... трусах. Так, артистка зізналася, що літо видалося холодним, ось вона і утеплюється.

"Начебто літо, час купальників , але доводиться утеплятися 🖤", - пожартувала Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Віра,ну навіщо прям от так..залиште трохи загадки)", "Сьогодні тепло, Вірочка, можна не утеплятися 😂", "Теплі стрінги😂😊", "Головне, що ноги в теплі 👌🏻😊", "У тебе це круто виходить 🖤🔥", "Форма 👌🏻", "А мій прес лише фотошоп виправить)))😂🔥. Віра🔥", "Свять, свять, свять, це ж неможливо нуууу 🤤🤤🤤 така ти 🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥🔥🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 як завжди".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.