Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно будує кар'єру в Росії, на одному зі своїх концертів потрапила в дуже незручну ситуацію.

Так, на концерті "Звезды Русского Радио" під час виконання пісні "Близкие люди" Віра заплуталася в спідниці і впала. Падіння падінням, але глядачі одразу зрозуміли, що зірка виступала під фонограму. Це була ганьба. Про це пишуть російські ЗМІ.

Віра Брежнєва

Віра хотіла спуститися зі сцени, але заплуталася у власній сукні і не втрималася. Співачка впала. Піднятися їй допоміг один з охоронців, який знаходився неподалік.

Після цього Брежнєва продовжила свій виступ, активно залучаючи зал. Велика частина глядачів, здається, зробила вигляд, що нічого не сталося.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка, екс-учасниця культового жіночого колективу "ВІА Гра" і дружина Костянтина Меладзе, Віра Брежнєва, яка регулярно виступає в Росії, поділилася з шанувальниками в своєму профілі Instagram дуже ніжною фотографією.

Так, співачка показала фото, на якому вона зображена в чорній сукні з глибоким декольте на тлі екзотичних рослин.

"Хочеться повернутися в цей стан. Коли спокійно всередині...", - підписала знімок Віра Брежнєва.

Варто нагадати, що відома українська співачка Віра Брежнєва, яка живе в Росії і активно будує там кар'єру, потішила своїх шанувальників новою фотографією. Однак фанатам воно не сподобалося і вони вилили на адресу співачки багато брудної критики. Відомо, що Віра показала досить відверте фото в Instagram.

Підписники Брежнєвої розкритикували її за дуже вульгарний образ, порівнявши співачку з дівчиною древньої професії. Зазначимо, Брежнєва позує в короткому блискуче плаття, частково оголивши груди.

Нагадаємо, донька Брежнєвої в бікіні збентежила фоловерів.

Як повідомляв Знай.uа Лобода шокувала знімком з досиліконової ери: фото до і після операцій.

Знай.uа писав, Брежнєва познайомилася з Бібером.