Онука знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно 20-річна знаменитість похвалилася дуже відвертим знімком з відпочинку у сонячній Туреччині. Так, дівчина позувала лише в пікантному рожевому бікіні, засвітивши величезні груди.

"piece of your heart (шматочок твого серця)", - лаконічно підписала Катерина. Фолловери не пройшли повз і засипали красуню компліментами: "знімаю капелюха", "Душевне фото", "Ух яка 💋", "Чудово👏", "модель", "Дуже красиво😍", "Ви дуже гарна Катерина ! Дідусеві з бабусею передай привіт 👋", "Вау))) просто гармата👍", "Супер 🔥", "Бомба!!!🔥".

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.