Відома російська актриса Єлизавета Боярська, дочка зірки радянського і російського кіно Михайла Боярського, яка раніше увійшла в число найкрасивіших жінок світу, народила другого сина. 32-річна Єлизавета народжувала в приватній клініці Санкт-Петербурга.

Пологи повинні були відбутися в наприкінці грудня. Незважаючи на те, що вони відбулися дещо раніше строку, все пройшло добре.

Це вже друга дитина Боярської, відомої за фільмами "Адмірал", "Іронія долі. Продовження", і чоловіка Максима Матвєєва (актори разом знімалися в фільмі і серіалі Карена Шахназарова "Анна Кареніна. Історія Вронського").

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

7 квітня 2012 року у подружжя народився син Андрій.

У Михайла Боярського і його дружини Лариси Луппіан тепер четверо онуків. У сина Сергія — дві дівчинки.

Раніше повідомлялося, що російський актор Михайло Боярский вважає, що ніхто не має права позбавляти звання "Заслуженого артиста Росії" громадянської позиції. Він повідомив про це своєму колезі Михайлу Єфремову.

Деякі політики ініціюють позбавлення звання "Заслуженого артиста Росії" Михайла Єфремова після того, як він в інтерв'ю повідомив, що Росія відчуває "фантомні болі" після розпаду Союзу, а на зміну комуністичному мороку прийшов інший, "імперський".

Боярський заявив, що Єфремов отримав свої регалії виключно за творчі заслуги, які у нього не відняти.

Сам російський актор Єфремов заявляє, що йому "по барабану" думка тих, хто не поділяє його позицію і ініціює позбавлення звання "Заслуженого артиста Росії".

Також повідомлялося, що російська актриса Лариса Луппіан вперше відкрито розповіла, що домагалася Михайла Боярського, а потім кілька років поспіль після весілля вона намагалася вилікувати його від алкоголізму.

Жінка скаржиться: від актора не варто чекати романтики, та й одружуватися він особливо не хотів.

Нагадаємо, що 19 листопада Влад і Регіна натякнули шанувальникам, що узаконили свої відносини.

Як повідомляв портал Знай.uа Регіна Тодоренко опублікувала в Instagram довгу розповідь про те, як вони одружилися з Владом Топаловим.

Також портал Знай.uа писав, що Регина Тодоренко на 9 місяці вагітності таємно вийшла заміж за співака Влада Топалова.