Скандальний український дует близнят ANNA MARIA, який раніше потрапляв у скандал через гучні висловлювання про Крим, здивували шокуючою новиною. Як виявилося, дівчата їдуть у Росію, щоб представляти Україну на фестивалі "Нова хвиля", який пройде з 24 по 29 серпня в Сочі. Варто відзначити, що на нацвідборі "Євробачення", на питання Джамали "Чий Крим?" сестри Опанасюк так і не змогли відповісти нормально.

Реакція популярного шоумена Сергія Притули також не змусила себе чекати, хоча він і зізнався, що очікував від виконавиць подібного, про що повідомив на своїй сторінці Facebook. "С - стабільність!
"Якби постало питання – обрати конкурс чи батьків, ми, як і будь-яка нормальна людина, обрали батьків. " , - сказали мені у лютому цього року учасниці гурту "Анна-Марія", які зібралися "гідно представити Україну" на конкурсі "Новая волна" у расії.
Давайте порадіємо за дівчат. Вони, нарешті, визначились із пріоритетами! Але у мене тут виникло одне запитання до громади... Якщо завтра якась пара з України полетить у Бельгію на міжнародний зліт свінгерів, щоб потрахатись із шведами, турками, єгиптянами і канадцями - це можна трактувати, як спробу "гідно представити Україну" чи, все ж, сприймати це як приватну ініціативу?
Бо я щось не зовсім розумію, хто делегував дівчат представляти Україну?! Музика внє палітікі, да-да-да...", - поділився емоціями Притула.

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще