Скандальний український дует близнят ANNA MARIA, який раніше потрапляв у скандал через гучні висловлювання про Крим, здивували шокуючою новиною. Як виявилося, дівчата їдуть у Росію, щоб представляти Україну на фестивалі "Нова хвиля", який пройде з 24 по 29 серпня в Сочі. Варто відзначити, що на нацвідборі "Євробачення", на питання Джамали "Чий Крим?" сестри Опанасюк так і не змогли відповісти хоч щось.

"Дует ANNA MARIA представлятиме Україну на музичному конкурсі «Нова хвиля», який пройде з 24 серпня в Росії (Сочі). Підтримаєте дівчат? 😏 ", - поцікавилися на фан-сторінці Євробачення. Фолловери не пройшли повз: "Ну це капець звичайно 😂", "А Україна бере участь у російських конкурсах?🤔", "Ні, бо вони зрадники. Їх взагалі треба вигнати нах** з України. Їм тут не місце.", "Хай Московія їх підтримує!!!", "Жесть..😵😠", "Що за хрінь?!!!", "Дві смердючки".

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.