Легендарна українська співачка Софія Ротару часто привертає увагу шанувальників до своєї персони. Так, 72-річну артистку запідозрили в бурхливому романі з молоденьким виконавцем, екс-солістом групи "Турбомода" Олександром Поповим. Варто зазначити, що чоловік також є колишнім коханим Тетяни Буланової. Сам співак просто обожнює Ротару, а якось заявив, що любить Софію Михайлівну з дитинства. Пару років тому навіть зробив їй пропозицію руки і сердця, а різниця в 33 роки - всього лише дрібниці.

"Сашко останнім часом часто їздить в Київ. Йому пощастило – у нього білоруський паспорт, тому в'їжджати на територію України він може безперешкодно. Там він днює, і ночує. А коли в нього запитують, що робить в Києві, лише посміхається у відповідь", - зізнався інстайдер. А нещодавно сам артист виклав спільне фото з Ротару, зізнавшись артистці в теплих почуттях. Хоча, звичайно, самі зірки поки нічого не коментують.

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, онучка Софії Ротару шокувала відвертою фотосесією.

Як повідомляв портал Знай.uа, онучка Софії Ротару закохала Instagram ніжним фото.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Ротару дізналася секрет вічної молодості.