Легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова до цього цасу вважається еталоном краси. Примадонна російської естради дуже ретельно стежить за своїм здоров'ям і зовнішнім виглядом. Так, у радянський час на неї рівнялися і хотіли наслідувати виконавиці.

Алла Борисівна одна з перших почала виходити на сцену у відвертих на той час нарядах, експериментувала з зачісками та макіяжем.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Та навіть зараз артистці вдається дивувати публіку своїми виходами у світ. До речі, зовсім нещодавно Пугачова змусила ревнувати свого чоловіка Максима Галкіна.

Алла Пугачова

Зазначимо, що в молоді роки культова співачка була і блондинкою, і брюнеткою і навіть в один час фарбувалася у вогненно-рудий колір. У мережі злили рідкісні кадри, датовані 1999-м роком, на яких Алла Борисівна з'явилася на сторінках російського Vogue. Фотографом тоді виступив британець Робін Деррік.

Подейкують, що у співачки тоді стався конфлікт з редактором журналу Оленою Долецькою, яка намагалася нав'язати свою думку. Але всім відомо, що Аллі Борисівні складно вказувати. На кадрах Примадонна з'явилася в незвичайному образі – прямими волоссям і в темному плащі з сонцезахисними окулярами.

Нагадаємо, "Це дитяча травма": психолог розповіла, чому Лобода і Волочкова люблять сідати на шпагат.

Як повідомляв Знай.uа Пугачова розкрила всю правду про перуку: "Хоч лиса — все одно найулюбленіша".

Знай.uа писав, Лобода в блискучому міні показала відверту репетицію: "Ноги на стіл, так пафосно".