Заслужена артистка України Світлана Лобода, незважаючи на те, що вже кілька років живе в Росії, все ще продовжує користуватися популярністю у себе на Батьківщині. Так як у неї не завжди виходить привернути увагу шанувальників своєю творчістю, в хід нерідко йдуть еротичні фотографії або успіхи в спорті. Одним з улюблених прийомів Лободи - знімки, де вона робить шпагат.

Як відомо, в Росії є ще одна любителька шпагатів - балерина Анастасія Волочкова. Її соціальні мережі просто рясніють подібними знімками. Світлана Лобода, щоб не відставати від «конкурентки», на відпочинку в Туреччині ще раз продемонструвала своє вміння широко розсовувати ноги.

Подруги співачки відразу висловили їй своє захоплення

Травма дитинства

Таке наполегливе бажання зірки демонструвати свою розтяжку, змусило кореспондента Знай.ua звернутися до психолога Єлизаветі Рогачук, щоб вона розповіла, що могло бути цьому причиною. Адже нічого не буває просто так.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Єлизавета впевнена, що відповіді на багато питань потрібно шукати в дитинстві

«Потреба у визнанні - одна з базових людських потреб, яка регулюють соціальні взаємозв'язки, особистісний розвиток і вираження серед інших людей, - стала розбиратися в цій ситуації Єлизавета. - До певного моменту розвитку єдиним регулятором неприборканої енергії дитини є батьки. Згодом, з віку трьох років, психіка людини стає здатною навчатися внутрішньої регуляцією через сором, провину, соціальні норми і установки. Це ставати більше внутрішньої фігурою, системою цінностей і системою знань про себе, наприклад, базове "Я гарний"».

За словами психолога, якщо відбудеться збій цього процесу в дитинстві (якась травма або щось ще), то доросла людина, якої ніби не вистачає шматочка пазла всередині, буде відчайдушно запитувати його ззовні.

«При нарциссической травмі, з власним невір'ям у те, що я гарний, доросла людина буде запитувати надзвичайну кількість уваги і зворотний зв'язок від інших, - вважає фахівець. - Такі люди завжди будуть на гребені хвилі, так як витрачають багато сил і енергії на те, щоб подобатися. Увагу публіки - це їхня їжа, яка ненадовго закриває той шматочок порожнечі, де пазла не вистачає».

Спорт, йога, ідея про силу і гнучкость - «це мода, дуже хороша, але все ж мода».

Лобода любить показувати своє вміння і в своїх шоу

«Чи вважається шпагат виконаним, а тіло красивим, якщо тисячі людей в соцмережах не підтвердять це? Начебто ні, - резюмувала Рогачук. - Біда в тому, що травма дитяча, а людина доросла. І реакція на намагання і демонстративна поведінка дитини - відрізняється від реакції на таку ж поведінку у дорослого ».

Менструація і пологи

Але немає лиха без добра. Які б травми дитинства не змушували Лободу весь час показувати вміння сідати на шпагат, одне також безперечно, що розтяжка - корисна для здоров'я. Це нам підтвердила фітнес-тренер і тілесний психотерапевт Ірина Вільчинська.

Ірина й сама любить показувати свою розтяжку

«Регулярний шпагат допомагає швидкому відновленню м'язів. Нормалізує артеріальний тиск (розтяжка і гімнастика допомагають перенаправити потік крові в незадіяні раніше судини), - розповіла нам вона. - Також він запобігають травми, нормалізує менструальний цикл, і допомагає при пологах (за рахунок гнучкості тазостегнових суглобів)».

Користь шпагату беспорна, тому всім любителям Лободи і Волочкової можна не переживати, вони ще дуже довго будуть радувати своїх фанатів своєї сексуальної фігурою і розтяжкою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.