Примадонна російський естради Алла Пугачова може опинитися за ґратами через несплату старого штрафу, який їй виписали за неправильне розташування заміського будинку в Підмосков'ї, передає "КП".

Мова йде не про її замок в містечку Грязь, а про володіння в Малих Бережках Істрінського району Підмосков'я, які Пугачова побудувала ще на початку 90-х років. На будівництво триповерхової будівлі площею 1000 м² артистка витратила близько 70 мільйонів рублів.

Маєток Алли Пугачової

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Ще в 2000-х роках спеціальні служби з'ясували, що лазня Примадонни розташована в 36,5 метра від водосховища, замість належних 55, у зв'язку з чим її попросили знести споруду. Проте Алла Борисівна не звернула увагу на вимогу.

Маєток Алли Пугачової

Крім того, паркан навколо володінь зірки не дає доступ місцевим жителям до водосховища.

Маєток Алли Пугачової

Півроку тому за грубе порушення Пугачовій виписали штраф в 3000 рублів, який вона виплачувати не збирається. Співачка може загриміти за грати до 15 діб або відправитися на примусові роботи строком до 50 годин.

Сусіди артиски розповіли, що вона не з'являється на ділянці років десять, після того як вийшла заміж за російського шоумена Максима Галкіна, а в цьому будинку живе її онук Микита.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Знай.uа писав, Галкін виклав у мережу пустотливі ігри з Пугачовою і Лаймою Вайкуле.