Останній сезон шоу "Голос країни" на "1+1" подарував українським меломанам ще одну пару, весілля якої чекають мільйони шанувальників. Так, на думку фанатів і глядачів шоу, Тіна Кароль та Дан Балан закрутили роман під час зйомок проекту. Однак, через робочі графіки, зйомки і тури, парочці довелося зробити паузу у стосунках. Як відомо, молдавський співак вирушив у концертний тур, а українська артистка не перестає радувати кадрами з нової фотосесії, яка відбулася в США. Про це повідомляє Clutch.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Шанувальники також помітили, що Кароль та Дан Балан на деякий час зникли з соціальних мереж, але нещодавно молдавський виконавець все ж опублікував забавне пляжне фото з молдавськими кавунами і відповів на кілька запитань шанувальниць. Так, стало відомо, що артист вперше побував у таборі в 11 років, його забавляють "нісенітні" коментарі, а незабаром відбудеться прем'єра нового кліпу на пісню "Треба".

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Дан Балан і Тіна Кароль

Однак серед прихильниць були і ті, які готові скласти конкуренцію Тіні Кароль, претендуючи на серце гарячого молдавського красеня. Так, одна з них запитала, чи можна взяти прізвище артиста, і незабаром отримала відповідь від самого Дана Балана.

Нагадаємо, Тіна Кароль у ліжку вбила мережу неймовірною красою, Дан Балан кусає лікті.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що колишня Дана Балана захопила напівголими знімками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дан Балан – молдавський співак зі світовим ім'ям.