Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася ідеальною фігурою в леопардовому бікіні, виклавши в Сторіс досить відверте відео. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі, засвітивши спортивне і струнке тіло, над яким наполегливо трудиться.

Варто відзначити, що нещодавно Надя та її чоловік, Володимир Дантес, повернулися з романтичної подорожі на яхті, вибравши для відпустки сонячну Італію. Таким чином парочка відзначила 8-річчя спільного життя, купивши кілька коробок з піцою і блукаючи вуличками затишних міст.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще
А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.