Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і повеселили її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала фотосесію в купальнику на пляжі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася в спокусливому темному купальнику з леопардовим принтом. Також на ній об'ємна зимова куртка, яка то на одному плечі, то на двох плечах. Але якщо перегорнути фото далі, то можна помітити, що Лобода дефілювала також і в чорному суцільному купальнику. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на очах у неї темні окуляри. Світлана не підписала фото, залишила тільки розбите маленьке сердечко. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.