Відома співачка Ірина Білик висловила надію, що Україна найближчим часом помириться з Росією завдяки президенту Зеленському. Про це вона заявила в інтерв'ю російському виданню.

"Ви ж знаєте, яка зараз у нас ситуація. Але ми всі дуже чекаємо, що вона зміниться, що наші країни зможуть домовитися, що буде такий момент, коли всі артисти виступлять на одному концерті. Дуже багато людей сподіваються на це (що Зеленський помирить народи. – Ред.). Тому і голосують за "Партію Зе". Всі хочуть бачити нових людей у владі і саме з ними пов'язують свої надії", – заявила вона.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Білик відзначила, що особисто знайома з Зеленським і зараз йому не заздрить.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Хоча ніколи ніхто й подумати не міг, що артист стане керувати країною. Але я йому не заздрю – уявляєте, яке це навантаження?! Шкодую навіть його в душі, тому що бути президентом – важка робота. Без сім'ї, без вихідних. Будемо йому допомагати. У мене домашні жартома кажуть, що пережила вже п'ять президентів. Але ні в одного з них ніколи нічого не просила. Молюся, щоб не довелося цього робити і далі", – додала співачка.

Нагадаємо, Ірина Білик з "дитячим відром" на голові підкорює Грецію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Макс Барських шокував тривожною новиною, фанати б'ються в істериці.

Також портал Знай.ua писав, Білик показала форми у червоному міні.