Відома українська співачка Ірина Билык порадувала фанатів новим яскравим фото. На ньому вона позує поруч зі своїм колишнім чоловіком хореографом Дмитром Коляденко. Відповідний знімок з'явився в Instagram.

На фото пара з'явилася в досить дивних образах і викликала ажіотаж у публіки своїм спільним появою. Однак через кілька днів у соціальних мережах співачки знову з'явилося фото разом з колишнім чоловіком. Після цього фанати почали підозрювати, що можливо між ними є якісь романтичні відносини.

Коляденко, в свою чергу, взагалі шокував публіку неймовірним вчинком. Так, хореограф і співачка разом виступали на Miss Blonde Ukraine-2019 в якості запрошених гостей. Діма зробив неймовірне прямо на сцені.

Він опустився на одне коліно прямо під час концерту перед колишньою дружиною і подарував їй каблучку з діамантом. Хореограф зізнався їй у коханні і навіть запропонував знову вийти за нього заміж.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Іра, я все пробачу. Можливо, добре, що ми розлучилися. Але саме головне – дуже хочеться маленьку дівчинку, третю. Щоб у неї були хвилясте волосся, як у тебе. Одним словом, Іра, виходь за мене заміж", - несподівано сказав Діма.

Ірина Білик виглядала абсолютно розгубленою і відповіла, що і так заміжня. Проте обіцяла подумати над пропозицією. Співачка перебуває у шлюбі з Асланом Ахмадовим з 2015 року, вони виховують трирічного сина.

Нагадаємо, Коляденко спробував повернути Білик на очах у всієї країни.

Як повідомляв Знай. ua, Кошовий з дружиною зважилися на таємний ритуал перед Богом.

Також Знай. ua писав, що дружина Кошового подратувала фанатів відвертими фото.