Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала, як виглядала у 2011 році, після народження дочки, а також виправдалася за побиті коліна.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В новому пості Лобода подякувала шанувальникам за їх переживання і слова підтримки під недавнім постом з фото, на якому вона показала свої розбиті коліна після великого стадіонного концерту в Росії.

"2011 рік. Відразу після народження моєї дочки Єви, ми знімаємо танцювальний відеокліп. Кожні 3 години я відбігала в гримерку, годувала дитину і втікала на майданчик. Це було непросто, але реалізовується. Коліна в синцях – це ніщо! Не переживайте, мої хороші. Вже відпрацювала пару концертів в білому брючному. Траумель, Спасатель, синяк оф, мене врятували. І сьогодні мої ніжки знову біжать по доріжці... Анталії! Амінь", - написала Світлана.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.