Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію забавних кадрів з букетом півоній, позуючи для нової фотосесії. Так, артистка вирішила розповісти про свою несподівану історію успіху, ставши амбасадором популярного бренду засобів по догляду за волоссям.

"Скоро, зовсім скоро я стану амбасадором крутого бренду по догляду за волоссям! Я так пишаюся , що мені пощастило співпрацювати з цими людьми.
Ви навіть не уявляєте, скільки разів у житті я хотіла зробити чоловічу стрижку, а скільки разів думала поголитися налисо 👨‍🦲🙈, перефарбуватися в рожевий, але щось мене зупиняло. Напевно інтуїція підказувала: «Не роби цього, волосся тобі ще знадобиться», а ще про це на весь голос кричала моя мама 😆. Колись вона навіть плакала, що я обстригла волосся трохи нижче плечей і пофарбувала його у білий. Якщо б у 8му класі я знала, що моє волосся буде приносити мені популярність і гроші, не фарбувала б його у синій. 🙈 Життя - цікава штука: живеш собі в одеському дворику, ходиш в театральну студію, в музичну школу , кожен день їздиш на маршрутці #168 в універ, вчишся то на митника, то на логіста, а потім бах.. 💥 і кастинг шоу «ФабрикаЗвезд2» змінює все в корені!!! ", - поділилася емоціями Тодоренко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще