Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Дубая, куди літала відпочивати і працювати разом з маленьким сином Майклом.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на пляжі разом з дитиною, при цьому малюка майже не видно. Регіна схилилася над пакунком, в якому закутаний її малюк і дивиться на ніжку дитини, яка стирчить з-під одягу. На знімку не видно повністю і саму Регіну, можна помітити тільки частину її квітчастого наряду і величезний пляжний капелюх. Пишне волосся зірки майже повністю закриває обличчя, Тодоренко підперла голову рукою.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко жартівливо написала: "#собериМайкла. Топалівські п'ятки. #регинатодоренко. #пятницасрегиной #владтопалов. #семейныебудниТТ". Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати пост. Багато захоплюються сміливістю телеведучої подорожувати з немовлям, а інші діляться своїм досвідом. Деякі також відзначили ідеальний загар і струнку фігуру зірки через кілька місяців після пологів.

"Регіна, чому обрали саме таке ім'я малюку?", "Боже мій, яка краса", "Регіна як завжди, красуня", "Міша, Майкл... Яка різниця?! Головне, щоб не хворів, і ріс здоровим і щасливим!", "Чарівні пальчики і п'ятка малюка... Регіна, дуже не вистачає вашої посмішки", "Регіна, а чому ви не народжували в Америці?", "Ти чудова мама, і у тебе буде щаслива дитина", "Солоденька ніжка", "Гарна фотографія", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.