Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася фірмовим селфі на задньому сидінні автомобіля, побажавши всім любові та гарного вечора. Так, артистку не відразу впізнали деякі шанувальники, адже Кароліна явно переборщила зі збільшенням губ, або ж фотофільтрами.

"☀️ Хай теплом наповниться твоє серце. Доброго, світлого вечора! #love #peace", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "І вас зіпсували Російські пласт. хірурги ви стали когось нагадувати", "Губи не личать", "Кароліна, я вас обожнюю, але що ви зробили з губами", "Що з обличчям?? Чого надуті такі??!!", "Ойй фуу щось змінилася зовнішність , не красиво, не природно)", "Але навіщо Ви це зробили? Ви ж від природи були прекрасні!!!", "Господи, та чого ви вся в ботоксі??? Втратили свою індивідуальність!!! Тепер ви як всі! На одне обличчя.", "Як же ви себе зіпсували.Навіщо? Була гарна дівчинка".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.