Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірною розтяжкою, взявши участь у новенькому шоу "Шалена Зірка". Так, артистка приміряла один з розпусних образів культової Мадонни, раптово сівши на шпагат.

"@shalena.zirka ❤️ #mua @tanya_naumchuk
Фото надані прес-службою @novy_channel", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери взялися коментувати: "Фигасє Даша вміє", "Просто супер)))❤️", "🔥Так, Даша, Ви вогонь 🔥😍🌹🌹🌹", "Шикарна🤘", "👏👏👏Круто! Мадонну любимо! Даша Молодець!", "Не відразу зрозуміла хто на фото 😂 подумала 'боже як Мадонна покращала'🔥🔥🔥", "Краща українська Мадонна🥰", "Як це 🔥🔥🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийшла на екрани 14 лютого.