Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій

Українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва, публікуючи гарячі кадри зі своїх фотоссессий, не може залишити байдужим нікого, пише Політека.

Її чуттєві знімки відразу ж знаходять відгук у захоплених шанувальників, які без розуму від апетитних форм дівчини. Так, у своєму Instagram-акаунті вона розмістила яскраві фото, на яких позує в новому образі.

Так, Даша Астаф'єва з'явилася на спеціальному щорічному конгресі в новому образі. При цьому зірка позувала з короткою стрижкою, здивувавши тим самим своїх шанувальників.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

«Спасибі величезне @hydropeptide_ukraine за довіру. Сьогодні ще раз переконалася, яка чудова у вас і сильна команда) @denislyubynskyy і @natalylyubynska !!! Захоплююся, як відповідально і з душею , ви ставитеся до всього , що робите!», – Даша написала під своїм новим постом.

Користувачі мережі тут же почали обговорювати побачене: «Даша, сукня, весь образ і ти — чудові! ❤», «Даша, дякую за Ваш внесок ❤️», «Як шикарно виглядає на вас плаття❤️», «Даша красуняяя))», «Розкішна жінка❤️», «Даша ,я розумію ,що ти красива і просто класна дівчина але плаття настільки робить тебе стрункішою ,що виникає хвилювання від того наскільки сильно ти схудла. Ти - здуріти ,бережи форми ♥️», «Дашуля, струнка☺️».

Напомним Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному плаття розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.