Нова телеведуча програми "Ревізор" Юлія Панкова почне телевізійний сезон в новому статусі. На початку липня дівчина порадувала своїх передплатників в Instagram фото, на якому видно кільце для заручин. Фотографію підписала: "Чарівний острів, на якому сталося диво".

Під постом "полетіли" привітання, компліменти і питання: "Коли весілля?"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юлія розповіла подробиці пропозиції руки і серця, - передає Новий канал.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Ми полетіли на острів Санторіні. Біленькі будиночки, старовинні вітряки і безліч маленьких приватних церков. Один з найромантичніших куточків світу. В помаранчевому світлі заходу, біля красивої біло-блакитної церкви коханий зробив мені пропозицію. Санторіні – дуже туристичний острів, але в той же час було враження, що ми одні. Цей момент зупинив світ навколо. Після того як я сказала ТАК, немов прокинулася і почула безліч оплесків і овацій перехожих. Весело, але після визнання і пережитого я дуже зголоднів і захотіла з'їсти смачненького восьминога на грилі – грецька фішка (сміється)".

Дівчина зізнається, що здогадувалася про пропозицію найближчим часом. Але те, як романтично це сталося, було для неї сюрпризом, який запам'ятається на все життя.

Хоча зйомки "Ревізора" у розпалі, і, крім того, у Юлії є ще свої гастрономічні проекти, це не завадило відносин. Навпаки, вони з нареченим один одного підтримують і багато часу проводять разом.

"Нам не заважають відрядження, адже після цього ми ще більше насолоджуємося часом, проведеним разом", – розповідає дівчина.

Дату весілля Юлія не називає. Зізнається, що свято відбудеться восени:

"Я не дуже люблю цю пору року, але тепер воно стане для мене найкращим. Весілля ми плануємо на вересень. Сподіваюся, все встигнемо! Бо на осінь, крім весілля і медового місяця, у нас заплановано багато цікавого. Тур в П'ємонт за трюфелями, в Бордо за устрицями і вином, в Тоскану – на час збору врожаю".

Ім'я нареченого ведуча Нового каналу поки не розголошує. Однак щоб не було пліток Юлія Панкова лише выдповіла, що він бізнесмен, працює в галузі високих технологій.

Нагадаємо, ведуча "Ревізора" Юлія Панкова, яка веде ще й власні кулінарні проекти, поділилась рецептом відмінної паельї.

Як повідомляв портал Знай.ua, що відомо про нове обличчя шоу "Ревіор".

Також Знай.ua писав про те, що колишня ведуча "Ревізора" Оля Фреймут похвалилась відпочинком.