Популярний тревел-ведучий, автор програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який нещодавно встановив рекорд України, вирішив прокоментувати обрання нового президента України Володимира Зеленського.

На своїй сторінці в Facebook телеведучий залишив відповідний пост, в якому розповів який Зеленський насправді і яким він його знає.

"Я не політексперт, скажу по-людськи, тим більше що з Володею знайомий. Як телевізійника, мені завжди було цікаво спостерігати, як він будує своє виробництво. Мені завжди подобалося, що в компанії у Володі ідеальний порядок, праця людей добре оплачена (найважливіший для мене показник), вони щасливі, дисципліна зразково-показова", - зазначив Комаров.

Також Дмитро заявив, що якщо у Володимира Зеленського вийде перенести успішну модель управління підприємством на країну, то це буде добре.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Не обійшов Комаров та особисті якості обраного президента України.

"Зараз мене закидають помідорами, але не можу не сказати, про що думаю: друзі, президентом України став нормальний живий чоловік, а не "космонавт", що живе десь в паралельній реальності. Повірте мені на слово: опинившись в одній компанії з Зеленським, через півгодини буде здаватися, що знаєте його все життя. Адекватний, людяний, не жадібний (Олена з Володею не раз передавали гроші на лікування діток у проекті #чашкакофе)", - висловився автор "Світу навиворіт" і опублікував спільне фото з Володимиром Зеленським і його дружиною Оленою.

Нагадаємо, Зеленського спіймали за обідом в піцерії.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського розповіли, кого ми побачимо в Раді після інавгурації.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського анонсували гучні "посадки".