Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська розбурхала мережу пікантним знімком. На ньому вона позувала в боді і панчохах.

Крім того, артистка звернулася до випускників і розповіла їм про складнощі роботи співачкою. Фото Цибульська розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Випускники, відповідаю, тому що ви просили. Сцена - один з найбільш безпечних наркотиків. Вона лікує все, знімає комплекси, дає відчуття влади, слабкості, любові і ненависті. Часто люди не прощають легкості і сміливого танцю на краю ризику. Когось сцена скидає, як норовистий бик свого тореро. Багато хто пропав у цьому цунамі. Мало хто вистояв. Це не просто професія. Артистів колись навіть ховали окремо від звичайних людей, бо вважали дуже грішними. Але на сцені ти повинен прожити всі смертні гріхи, щоб глядач відчув себе святим і живим. А потім годину під душем в тиші і знову можеш починати нову історію. Я очищаюся. Думайте чи готові ви прожити це життя під ім'ям артист", - написала Цибульська.

У мережі негативно відреагували на фото артистки і назвали його занадто вульгарним.

"У вас гарні пісні, класна фігура! Але, це фото вульгарно", "Вам не йде", "Я думав у вас більше розуму, Оля", "Оля, ви класна дівчина, тільки навіщо таке вульгарне фото", "Жах, я думала у вас більше мізків", "Все добре, навіщо таке вульгарне фото виставляти? Перебір", - пишуть в мережі.

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.