Після того, як Потап «розсекретив» несподівано прибувшого до Києва передбачуваного батька молодшої доньки Світлани Лободи Тілля Ліндеманна, багато користувачів задалися питанням, чим може бути викликаний цей візит. Про це пише gazeta.ru.

Тим більше, що Потап залишив знімок без підпису, забезпечивши його лише інтригуючим хештегом #honeymoon або «медовий місяць» та додавши, що зустріч відбулася в Києві. Тілль також відреагував на публікацію, зазначивши, що відбулася зустріч з старим другом.

Частина користувачів вирішила, що Тілль приїхав на «розборки» з Світланою.

Такі висновки послідували після того, як в мережі з'явилися фото Світлани Лободи з чоловіком. Більше того: в коментарях співачка не соромлячись, зізнається йому в любові, що змусило прихильників запідозрити її в серйозних відносинах, пише Paparazzi.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

До того ж варто пригадати, що зовсім нещодавно співачка вже натякала на швидке заміжжя, підписавши один з своїх постів хештегом «поразамуж».

Примітно, що ймовірний кандидат на майбутні чоловіки Лободи виявився буквально копією соліста Rammstein. Дивлячись на відео, можна подумати, що з нею постійно знаходиться Ліндеманн в молодості, адже зараз останньому вже 56 років, а новий коханий Світлани виглядає максимум на 40 років.

Втім, висновки, мабуть, поки робити рано: чоловіком на знімках виявився соліст балету Freedom Костянтин Гордієнко, з яким Світлана Лобода активно співпрацює.

Нагадаємо, Лобода здивувала новим чоловіком, його видала татуювання.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода вразила зміною іміджу на дні народження зіркової подруги.

Також Знай. ua писав, що Лобода заінтригувала поверненням в Україну.