Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками милими фото і запропонувала поміркувати.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Наталія позує в стильному луці, який підкреслює всі її принади. На ній темно-синій модний костюм зі смужками на брюках і піджаку, під піджаком у зірки коричнева футболка, а на одному з фото на її очах величезні темні окуляри. Волосся Наташі розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фото Наталя Могилевська написала: "На шляху набуття знань про самого себе стикаєшся з досить кумедним принципом: людина без мізків абсолютно впевнена у високому рівні свого розвитку; розумна ж прекрасно усвідомлює, яка вона по суті, дурна. І після цього дуже хочеться спитати, що ви думаєте про себе, дорогі мої? P.S. Queen of Elegance @maxmara_ukraine". Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати фото і підпис до нього.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".