Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке порадувало її шанувальників. Радіють в основному російські любителі Лободи, адже вона похвалилася нагородою, яку отримала на церемонії російської премії "МузТВ", а також виступила там перед "вершками суспільства".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку в цей раз опублікувала Лобода, вона позує, лежачи на підлозі в концертній сукні, яка більше нагадує блузку, до якої не вистачає штанів або спідниці. Цей наряд ледь прикрив довгі ноги і навіть засвітив чорні труси Лободи. Її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу з яскравою помадою на губах.

Світлана відображена в дивній позі, з задертою ногою, вона не дивиться в камеру, відвернувши голову в сторону. У підписі до фотографії вона повідомила, що репетирує скрізь, а знімок був зроблений за 5 хвилин до виходу на сцену. Треба сказати, що шанувальники не однозначно відреагувала на таку позу Лободи і її вбрання.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.