Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр в шовковому білому халатику і рюшевому еротичному боді, позуючи для романтичного кліпу Потапа "Константа". Варто відзначити, що саме цей трек артист присвятив новоспеченій дружині в день їх весілля 23 травня, після чого закохані нарешті розкрили всі карти.

"@realpotap#константа ❤️", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Настя,ти красуня!", "Колір настрою білий ✅😀", "Сексі🔥🔥🔥😍", "Яка ж ви красуня😍", "Така ніжна", "Красива😍", "Дуже ніжна і сексуальна 🌷", "Дуже ніжно😍 Прекрасна! ❤️", "Ви дуже красива і щаслива❤🙂".

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.