Відомий український шоумен, ведучий та волонтер Сергій Притула розповів співвітчизникам емоційну повчальну історію. Відповідний пост з'явився в Facebook.

Шоумен порадив не нарікати на підступи долі, і згадати про тих, хто вміє зберігати оптимізм і віру в будь-якій ситуації.

"Коли на одному благодійному заході від Українського Католицького Університету владика Борис Ґудзяк говорив мова. І в ній наскрізно присутня одна теза "не скаржтеся"! Здавалося б, прості слова, але в них захований глибокий сенс", - пише Притула.

Ведучий пояснив, що людям властиво скаржитися на долю і говорити про те, що їхні справи дуже погані. Однак замість скарг краще придивитися і всі ці побутові негаразди здадуться дрібницями.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх

Показати ще

"Це Сергій Тулюпа. Вчитель математики. Доброволець. Морпех. Потрапив під обстріл. Поки не ходить. Поки не бачить. Поки ще є осколки. І він не скаржиться. Він приїхав з побратимами на концерт і щиро сміявся. Мріє скоріше відновитися і повернутися у свою бригаду", - пояснив Притула опубліковане фото.

Він закликав українців не скаржитися і замість цього уважно придивитися до долі чоловіка на знімку і усвідомити, скільки йому довелося пережити і пройти.

"Придивіться до цієї людини і зрозумійте, що ваші турботи іноді — це просто тимчасовий дискомфорт, а не серйозна проблема. І не кажіть, друзі! Не скаржтеся", - емоційно резюмував шоумен.

Нагадаємо, Притула жорстко обстебал Лазарєва на Євробаченні-2019.

Як повідомляв Знай. ua, Притула заступився за Зеленського і поставив діагноз всім українцям.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк отровенно розповіла про стосунки з Притулою.