Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними часто приправлені хорошим гумором. Так і в цей раз Притула вирішив поділитися з шанувальниками чимось кумедним. Як виявилося, телеведучий став актором озвучки мультфільму "Секрети домашніх тварин".

На своїй сторінці в соціальній мережі Сергій Притула опублікував фотографію, на якій позує поруч з постером мультфільму. А в підписі до цього кадру розповів про свою роль в озвучці на українську мову цієї стрічки. На знімку телеведучий постав на огляд публіки у світлій футболці з морквою в руці. І це не дивно, адже Сергій зіграв в озвучці милого кролика "Сніжка".

У підписі до фото Сергій Притула написав: "Ну що… скучили по Сніжком?! Озвучив улюбленого кролика у другій частині "Секретів домашніх тварин"! Буде смішно, гарантую! Давайте в кінотеатри з 30.05!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на сторінці свого кумира, а також його роль в озвучці мультфільму.

"Ой, круто, чекаємо", "Чекаємо з нетерпінням", "Обов'язково сходимо", "З вами цей кролик ще крутіший", "Сходимо звичайно", "Оце морква", "Круто, сходимо з донькою", "Обов'язково підемо", "Напевно, вас уже називають Сніжок?", "А я у захваті від вашої озвучки у Викраденій принцесі", "Сніжок був крутим з твоєю озвучкою, вже давно чекаємо другу частину", "Ти найкращий ведучий", "Однозначно, найкращий персонаж мультфільму", "Швидше б уже", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.