Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим вельми незвичайним фото.

На фотографії, яка з'явилася в записі Брежнєвої, вона позує разом дочкою, яка стала випускницею цього року. Однак, щоб зрозуміти, що це дочка, а не подружка Віри, потрібно гарненько придивитися. Адже виглядають мама і донька майже однаково. У підписі до фотографії Віра Брежнєва привітала дочку з випускним.

"Моя випускниця. І нехай не віриться (це з часом все ж прийде) що сьогодні моя старша донечка закінчила школу, але це таке приємне відчуття – суміш любові, гордості, щемливої туги і захоплення. І сьогодні ще раз переконалася, що найбільш складна і відповідальна робота – це бути батьками. Нехай наші діти будуть кращими за нас, успішнішими за нас, вільнішими за нас, щасливішими за нас. Вітаю всіх випускників та їх батьків #випуск2019. Ps: наплакалася сьогодні... #graduation", - написала артистка.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.