Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно Наталя зробила яскраву публікацію з таємничим чоловіком, у підписі до якої вона зізналася йому в любові.

Могилевська з Ягольніком

Виконавиця виклала кілька неоднозначнх фото з композитором і музикантом Полем Солонаром. На кадрах парочка в нарядах в одній колірній гамі позує, ніжно обіймаються.

Наталя Могилевська і Поль Солонар

"Знайомтеся: Поль! Я його люблю. Він прекрасний музикант" - ясно і чітко підписала фото улюблениця українців.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Знімки вийшли ніжними і інтимними - це відзначають багато фоловерів співачки. Однак, Могилевська встигла всіх розчарувати додавши хештег "нелюбовник".

У комментриях шанувальники артистки пишуть:
"Дуже за Вас рада, що Ви для мене є прикладом сильною, мудрою, красивої жінки!", "Наташка, давай, бери його в свої руки,хороший хлопець", "Мені здається, не ви йому потрібна... а ваша популярність. На фото він дивиться весь час на камеру... а не на вас", "Ви дуже гарно виглядаєте разом", "Наталя, щастя любить тишу", "Будьте щасливі! Кохайте і будьте коханими!", "Так..Потап і Настя задали темп і настрій для всіх...", "Сімейного щастя і всього і побільше", "Який красень, шкода, що не коханець", "щось не схоже, що він вас любить. Дивиться весь час на камеру і погляд хитрый".

Обізнані українці написали, що це всього лише музикант з коанди Могилевської і він одружений на якійсь українці Олені з 2014 року.

Нагадаємо, Наталя Могилевська гіпнотизує мережу проникливим поглядом.

Як повідомляв Знай.uа апетитні форми Могилевської влаштували еротичний землетрус в Африці.

Також, Знай.uа писав, що Могилевська розповіла про роман з двома чоловіками.