Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя стала героїнею модного глянцю Cosmopolitan, і прийшла цим похвалитися в Студію телеканалу "1+1".

На фотографіях, які показала Катя Осадча, вона позує в яскравому жовтому платті, яке підкреслює струнку фігуру. Волосся Каті розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж, на голові у телезірки кокетливий темний капелюшок. В руках Осадча тримає новий випуск журналу Cosmopolitan, який прикрасила.

У підписі до фотографії Катя Осадча написала: "Сьогодні в @snidanok говорили про нове число @cosmopolitanukraine. Стати #cosmogirl 35, знятися у відвертому ліфі для обкладинки – done. На фотосесії стиліст здивувалася, що я готова так зніматися. Ви вже встигли придбати примірник? Всередині цікаве інтерв'ю і дуже гарні фотографії! Над матеріалом працювала дружна команда під керівництвом головного редактора @burynskaya. Фото @tanyatimal, інтерв'ю @taisiya_k, стиль @nastasssiya, зачіска @grinyuka_nastya, макіяж @ovdita_makeupartist".

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.