Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, на якому позує з нагородами російському премії RU.TV.

І треба сказати, фото вельми неоднозначне. На ньому Світлана позує у вульгарній позі з широко розсунутими ногами, в обох руках у неї нагороди премії RU.TV, які вона поклала на коліна. При цьому прихильники порівняли образ Лободи з епатажними образами української співачки MARUV.

Річ у тому, що Світлана Лобода одягла відверте сріблясте боді з пікантними декольте. На її ногах оригінальні босоніжки з сіточкою, а на її голові світлий капелюх, який нагадує капелюшок MARUV в одному з кліпів. Але найбільше уваги привернула жовтоволоса перука на голові Лободи.

MARUV

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Спасибі за премії, спасибі за любов, спасибі за те, що позаду так багато всього, а мені ще здається, що все тільки починається @ru_tv @bogomolovmikhail. #ПевицаГода #КиноиМузыка #премияРуТв2019".

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.