Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість вирішила здивувати фанатів дуже незвичайним образом, ставши героїнею обкладинки червневого номера популярного глянцю Elle. Так, артистка позувала у відвертій довгій сукні червоного кольору з екстремально глибоким декольте, засвітивши довгі ноги і розкішні груди.

"Please Welcome!!! ⠀

Моя третя обкладинка Elle ...І знаєте що? Якби мені в 20 або 30 сказали , що в 40 я буду зніматися в настільки відвертому і сексуальному образі, я б вважала це, як мінімум, глузуванням - тоді найбільшою моєю фривольністю у відкритості одягу були рукава засукані... ⠀
Але повірте, дівчата, випробувати те, що я відчуваю саме сьогодні, дивлячись на себе нову, себе впевнену, і в цьому віці - я бажаю таке пізнати всім вам! Ніколи не пізно перетворити кожен свій комплекс і недолік в унікальну принаду! Ніколи не пізно закохатися ...В СЕБЕ!" - поділилася емоціями Єфросиніна. Фолловери залишилися в захваті: "Маша, я Вас обожнюю❤️ ви така красива, добра та мудра жінка😍", "Маша , захоплююсь вами , вашими проектами , вашою соціальною позицією, зовнішнім виглядом і фізичною формою, рішучістю, силою волі . Ви надихаєте . Спасибі вам за це !!!", "Чудово 😍👏🏻❤️", "Крутєйша обкладинка і ти❤️", "Яка обкладинка 😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.