Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати шанувальникам модний весняний лук, в якому вийшла на прогулянку.

На фотографії, яка з'явилася в записі Маші Єфросиніної, вона постала на огляд публіки в стильному образі на прогулянці. Для виходу в люди Марія наділа укорочені сині джинси і яскравий триколірний плащ, який майже досягає п'ят. Але найбільше уваги привертають кислотно-салатові туфельки на каблучках, якими Маша доповнила свій весняний лук. Волосся зоряної телеведучої розпущене і м'якими хвилями спадає на спину і плечі, а на її очах величезні сонцезахисні окуляри. Маша піднімається сходами і з посмішкою на обличчі дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Маша Єфросиніна написала: "У стрибку між дощем і сонцем... #жизньвихрем". Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву публікацію зоряної телеведучої. Машу засипають компліментами і привітаннями в коментарях до фото. Найбільше уваги дісталося словами Єфросиніної, але обговорюють в коментарях і її образ.

"Я вас обожнюю", "Яскрава Машенька. Ви прекрасні", "Як же Ви, Марія, вмієте здивувати, ну, красиво ж", "Вау, які туфельки", "Просто красуня", "Туфлі відпад, помітили всі!", "Машенька, мила, дорога та найпрекрасніша! Я у Вас закохана, я вами захоплююся. Ви прекрасні!", "Нереальна, красива, сексуальна і просто чудова!", "Як гармонійно лук виглядає з фоном весняної природи", "Образ яскравий і красиво виглядає на вас, ви шикарна, Маша", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.