Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу відверті фото з відпочинку. На фотографії, що з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в гарячому образі, десь за кордоном. Шанувальники припустили, що співачка виїхала з Росії після скандалу на шоу "Голос. Діти", що виходить на путінському телеканалі. Інші ж вважають, що Лобода поїхала відпочивати з дітьми на травневі свята. Як би там не було, зірка таки покинула Росію.

На знімках зірка позує в пляжному образі на тлі густої екзотичної рослинності, стоячи на веранді біля раковини. Світлана вийшла позасмагати і скупатися в роздільному чорно-золотому купальнику-бікіні, який підкреслює струнку фігуру і зону декольте. Волосся співачки мокре і трохи розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу, тільки млосний погляд.

У підписі до фото Світлана Лобода написала: "No shoes no news", що перекладається як "Ні взуття, ні новин". Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, вгадувати, куди вона вирушила відпочивати, а також бажають хорошої відпустки. А ось деякі в коментарях все ще обговорюють скандал на шоу "Голос. Діти".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.