Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, який був зроблений, мабуть, на заправці.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряного танцюриста, він постав на огляд публіки в кумедному образі. Як виявилося, шоумен вирішив підкріпитися, і прикупив собі на заправці соковитий хот-дог із сосискою, яка стирчить. Танцюрист позує в автомобілі, і у нього таке винна лице, адже він грішить фас-фудом. Це селфі було зроблено на телефон самим Владом, на ньому видно болотного кольору футболку. Деякі шанувальники відзначили, що танцюрист сильно схуд, що відобразилося на його обличчі.

У підписі до забавного селфі Влад Яма написав: "Недільний гріх". Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно обговорювати. Фани в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях. Але більшість, звичайно ж, почали обговорювати "грішок" танцюриста. Шанувальники, зокрема, жартують з приводу того, що свій "недільний гріх" шоумен показав тільки у вівторок. А інші зазначили, що Влад сильно схуд, і радять йому набрати вагу назад.

"Погляд точно гідний прощення", "Небагато можна", "Ви такий святий, мало грішите", "Як не соромно. Більше не гріши", "Ох, і я б згрішила так із задоволенням", "На заправках Wog самі ням-ням і кава", "Влад, щось ти зовсім погано виглядаєш, ніби в рабстві тебе тримали, кайся, і давай приходь у форму", "І ви таке їсте?", "Де моя сосиска? Ось моя сосиска!", "А очі такі, ніби вас змусили", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.