Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, який був зроблений для конкурсу.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряного танцюриста, він постав на огляд публіки в кумедному образі. Як виявилося, шоумен вирішив влаштувати розіграш грошей серед своїх підписників. Влад опублікував фото, на якому позує з пухнастим ірокезом на голові. Цей ірокез одягається на голову разом з обідком і прозорою вуаллю, яка закриває обличчя. Судячи з виразу обличчя, Влад у захваті від такого аксесуара, от і вирішив поділитися з шанувальниками цим моментом. Але не просто так.

Так, у підписі до фотографії Влад Яма оголосив конкурс, призом якого стане чималенька сума грошей, а саме – 777 гривень, і ось що треба зробити. "КОНКУРС! Хлопці, відгадайте хто з вітчизняних знаменитостей: 1) надів на мене ірокез? 2) зробив фото? Потрібно написати два імені! Переможець (перший автор правильної відповіді) отримає на карту 777 грн. Результати 12.05 в 12.12 дня", - написав танцюрист у підписі до фото.

Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно його обговорювати. Фани в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях. Але більшість, звичайно ж, почали виконувати умови конкурсу від Ями. Так, серед найбільш популярних версій – Катя Осадча, яка славиться своїми численними аксесуарами і головними уборами. А ось хто міг зробити це фанати не знають, називають гумориста Юрія Ткача і телеведучого Юрія Горбунова.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.