Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками, і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився милим знімком в компанії колег.

На фотографії, яка з'явилася в записі Влада Ями, він позує разом зі своїми зірковими друзями-колегами. На знімку присутній відомий український телеведучий Юрій Горбунов, який вів шоу "Танці з зірками". Компанію Ямі склала також його колега по суддівському кріслу у танцювальному шоу прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар. На фотографії є ще один не менш відомий танцюрист і співак Дмитро Монатік.

Треба сказати, що всі зірки позують у вишуканих вбраннях. Так, Влад Яма постав на знімку в чорному костюмі-трійці з метеликом і білою сорочкою. Юрій Горбунов теж вбрався у стильний костюм з метеликом. Дмитро Монатік в молодіжному сірому піджаку, під яким видніється яскравий смугастий светр. А ось Катерина Кухар наділа вишукане чорне плаття з рукавами-ліхтариками і сріблястою вишивкою в зоні декольте. Волосся балерини укладене в красиву зачіску, а на її обличчі легкий акуратний макіяж.

У підписі до фотографії Влад Яма написав, що вже скучив за шоу "Танці з зірками", в якому він був членом журі. "Всі такі загадкові, як ніби щось замишляють... А я вже сумую за Танцями... і колегам", - підписав фотографію танцюрист. Шанувальники в захваті від нової публікації шоумена і засипають зіркову компанію компліментами, привітаннями та побажаннями.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.